lørdag 16. mars 2013

En sommerslig Bella- topp

Som tidligare nevnt har eg forelska meg litt i Lene Holme Samsøes nye hefte Babystrikk på pinde 3, sjøl om det er få mønster i den...Minsta sin Bella e no ferdig og har vore i flittig bruk etterpå, og ikkje mindre enn to stk Lillies topp er på pinnane neste. Er skikkelig i vår/sommermodus, berre sjå desse fargane...!
 
 
Bellaen vart eg ikkje enig med meg sjøl ka som egentlig va fram og bak side, så då vart det rett og slett til slik at den kan brukes begge vegar, med pyntedings og greier.... :o)
 

 
 
 
Kjeme nok til å strikke fleire av desse, med et så dekorativt mønster. Garn er natruligvis allerede kjøpt inn (...eller en kan evt bruke av det enorme passelig str garnlageret). Mønsteret finnes som både vest, t-skjorte, tunika og jakke, -denne vesten er en kombo av tunika og vest då knappestolpane ikkje egentlig er med på vesten. Men digger knapper så.... :o)
 
 
No er det helg her ute i havet, -etter ei lang veke med venting er det endelig biff og kakebord, med påfølgande quizz-konkurranse. Det heile toppa med kjekt selskap i gode kollegaer så klart :o)
 
God helg!

2 kommentarer:

  1. Det var en søt bella:) tenkt å skaffe meg det heftet etterhvert..flere søte ting:) Det garnlageret ditt må jo være ganske stort etterhvert..missunelig på alt det fine garnet du kjøper titt å ofte;) gøy se hva som kommer ut av det:)

    SvarSlett
  2. Ja så mye flott i det hefte. Så fin din Bella ble!

    SvarSlett