søndag 3. mars 2013

Litt til tantejenta

Nett etpar småting vetle tantejenta har fått, - Ditta e en teppepose fra Sandnes, strikka i Drops alpakka på P3. Skulle gjerne funne dinna då mine va så små, -trenger ikkje kle under når en ligger heime, og lett å komme til ved bleieskift..! meiner det gikk med 150-200g.


Berre å lukke så blir det en romslig pose dei kan sparke fra seg av uten å ha andre hemmande kle under (så lenge det e passe temp inne vel å merke... :o) )


Søsteren etterlyste etterkvart en enkel sak dei kunne tre over snuppa no når ho ligger mykje på golvet, for å varme magen og likevel være litt kledd. Tok utgangspunkt i Denne fra Garnstudio, men strikka bærestykket i perlestrikk og kjolen litt kortare så den ikkje skulle være i veien. Meir en lengre tunika. Enkel pynt med søte rosa knapper. P3 i drops alpakka, og gikk berre med rett i overkant av 50g (akkuratt sånn at en må sprette et nytt nøste...)


Digger sånt pyntedilll..... :o)Ellers har vi hatt vinterferiegjester på besøk dinna veka, og vore mykje rundt på farten. Denne dagen va vi på ei strand ute ved kysten, der mamma er i fra. Nydelig!!!


Var på jakt etter vår, og etter litt leiting fant vi litt. Men måtte kjempe om plassen med isen... :o)


No venter ei vekes kurs i Trondheim, håper det blir litt fint vær så en kan få tatt litt bilder.
Ha ei god veke alle! :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar