tirsdag 12. november 2013

Etter den søte kløe....

Det stikkes til jul. Ikkje berre, men i allefall en del. I år begynnte eg etpar mnd tidligere, og ser jo då at eg faktisk kan gi vekk etpar strikkede presanger i år fordi de faktisk blir ferdige i tide...!

Eller........

De er i allefall ferdig, eller delvis ferdig, strikka. Og SÅ er det det begynner for meg...!

Trådfestings H****ete, blokking, vask...... Ser på strikkesida på fjesboka at det ikkje er berre eg som sliter der, men trur det er dei færraste som har ting liggande sååå lenge at dei som skal ha det for lengst er vokst ut og forbi, og er gjerne både to og tre str over der allerede.
No er dette berre en illustrasjon over det som låg i eine kurven nett i sta, -ligger plenty rundom i poser og vesker som er ferdig strikka og berre venter på ei nål og en liten vask....


Aaaagh, -mareritt, og sååååå kjedelig..!


Skulle jo tru en fant større tilfredstillelse i å faktisk få ting ferdig enn å fortsette på det som var på pinnen.....eller rett og slett ikkje legge opp nytt før det gamle va komplett finito.....?

Jaja, trykker det godt ned i veska igjen til "en dag eg får tid", -blir ikkje i dag for då e det kino, i morra e det gymsalen og dagen etter er det heilt sikkert nåke anna då og. Men rart med det, -strikking får en "på mystisk vis" anl til innimellom alt som skjer.... ;o)

1 kommentar:

  1. Hoho kjenner meg litt igjen her ja! Men jeg har måttet bli streng å gjøre det ferdig i det jeg tar siste masken hvis ikke blir det fort liggende leeeeenge sukk....

    SvarSlett