fredag 15. februar 2013

Endelig heime!!

At det var godt å komme heim e en sterk underdrivelse. Og når massssssse kos med mann og barn vart avløyst av leggetid låg det en drøss hyggelige postpakker og venta... Her er det utrulig mykje kjekt, fra Holst garn, Geilsk, Pickles, Marte Helgetun og masse smått fra ebay og etsy. Knapper, mønster, pinner og bøker....
 

Har tidligare nevnt at eg ikkje liker arbeider som strikkes på pinner større en 3-3,5, men va jo berre nødt å ha oppskriftene fra Pickles! Såååå mykje fint, sjøl på større pinner...  Kjenner eg godt kjeme til å bli glad i ulltråden fra Holst og, sjå alle dei fantastisk flotte fargane! Gleder meg til å begynne å strikke med den, -har bestilt både ull og en ull/cashmereblanding, og i den deilige clementinefargen og en mørk marineblå vart det bestilt STORE "nøgler". Digger ordet ;)
Lurer litt på når eg skal tør å begynne på mitt første sjal, -e jo så utrulig mykje flotte, og spesielt i denne boka fra Island (den blå). Har fått i hus både lacegarn og sjalspinner, så no e det berre motet (og litt tid...) som mangler ;o)


Fikk og dei nye Karbonpinnane mine, skal visstnok være uknekkelige, så så snart eg blir ferdig med med den nye Clara-kjolen skal eg hive meg over votter! Strikker forøvrig den nye utgaven Clara i en av dei nye trådane eg fekk no, -en ull/bomull fra Geilsk på pinne 3. Litt stivt sjøl om den er ganske god å strikke med, så håper at produsenten helde ord at den blir skikkelig mjuk når en skyller den opp.At det er 25% på Drops sitt sokkegran passa jo brillefint, nedi her ligger det masse snacks i alsens farger og utgaver og berre venter på å bli masker på karbonpinnane.... Om berre døgnet hadde hatt nåken timer ekstra...!


Dette er utsikten fra dagens frokost, -ikkje hav så langt en ser riktignok, men fjordutsikt er ikkje å forakte det heller...i allefall ikkje når en sitter heime i sitt eget hus og ser det :o)


Og en _bitteliten_ kaffebit må jo være lov når en har vore så lenge vekke......?


God dag alle!!

6 kommentarer:

 1. Så masse fint garn! kjenner jeg blir litt misunnelig;)
  Sett en del på holst garnet..ikkenoe problem bestille fra danmark med tanke på toll osv?:)
  og anbefales clarakjolen?:)

  SvarSlett
 2. Vart toll denne gang sia eg hadde så mykje, men veit endel bestiller akkuratt så en kommer under. Kjeme jo litt an på kor mykje garn en bruker, bruker en endel eller vil handle så en har ei stund blir det billigare å kjøpe stort og betale toll enn å bestille mange små, mindre pakker. Men er ganske drøyt i bruk om en strikker med enkel tråd, så kommer langt med mengen en får under tollgrensa :o)
  Eg liker jo Clara sia eg hadde den når eg va lita, -grei kjole å strikke, og trenger heller ikkje bestille mønster (og då det får en ikkje uten garn heller derfra) fra USA slik som meg, e akkuratt samme kjolen som er i dette heftet
  http://www.sandnesgarn.no/hefter/jul/0813-julehefte-9040813
  :o)

  SvarSlett
 3. Ååååå, så mye fint du har kjøpt! Øynene blir ikke mette av å se på alt det flotte garnet ditt. Borte bra, men hjemme best er det noe som heter. Jeg elsker også å komme hjem til mitt eget når jeg har vært borte en stund. Kos deg masse hjemme:-)

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar på bloggen min, nå MÅTTE eg jo sjekka om du også hadde blogg. Og det har du, og eg ser at du kjem til å føra meg lokst uti garnhandelulukka igjen... Og det etter bare å ha lest første innlegg. :)
  Ser me har same svakhetane...
  Fann ikkje nokon stad der ein kunne legga seg som følgjar av bloggen din..?

  SvarSlett
 5. Haha, ja samme følelse eg fekk då eg leste din, -trur eg rett og slett e meir en garnsamler enn strikker sia garnlageret øker omtrent konstant dobbelt så mykje så eg rekker å strikke opp....Men e jo så mykje fint! og alt må prøvast! Og då med endel nøster så en er sikker på en har nok med samme fargenr til et prosjekt som (kanskje) kjeme rekande! Finnes sikkert et ord på legespråket for det, men e'kje nøye for kjekt e det uansett ;o)
  Har ikkje lagt meg til på google+ og slikt, men berre å kopiere linken og legge til i "blogger jeg følger" på startsida :o)

  SvarSlett
 6. #den følelsen# når du komme heim etter nattskift og får sjå alt du har bestillt# :-) Nesten så ein savne dei nattskifta bitte bitte litt... Eg er "tørrlagt" garnsamlar... donerte for ei stund sidan store menger garn til SFO siden mine små prosejkt som votter og sokker str. smått ikkje viste igjenn i garnlageret. Men eg er fortsatt svak for nye garntyper, og fine ( gode !!) strikkepinner o.l og sikler jo litt over dei karbon pinnene...hmmm må kanskje ha...Skal følge meir med her.... Snakkes

  - Kristi :-)

  SvarSlett